Button portfolio 2Grafische vormgeving

Het begint altijd met een idee, een strategie. Grafische vormgeving is het vertalen van zo'n idee naar een visueel ontwerp.
MC United ontwerpt en ontwikkelt voor elk type media. Van het creëren van een logo en huisstijl, tot de doorvertaling naar promotiematerialen zoals advertenties, flyers, folders, brochures en magazines. Ook voor de opmaak en productie van drukwerk, zoals visitekaartjes, flyers, folders, posters e.d. kan je bij MC United terecht. Benieuwd naar wat wij zoal hebben gemaakt?
Kijk dan in ons portfolio.

Webdesign en realisatie

Uiteraard vinden ook wij dat online bereikbaarheid een must-have is als bedrijf. Wij hebben reeds talloze websites ontworpen en gerealiseerd. Al deze websites hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal uniek. Voor elk bedrijf geldt namelijk dat zij een eigen identiteit heeft en op haar eigen manier de markt benaderd. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat elke website aan de basisvoorwaarden voldoet om goed vindbaar te zijn op Google. En, en dat kan tegenwoordig ook niet anders, we zorgen ervoor dat de website responsive is (= schaalbaar voor mobiele apparaten zoals iPads, tablets en mobiele telefoons).

Button Facebook 2Signing, autobelettering en bedrukken van kleding

Signing is eigenlijk een verzamelwoord voor alle reclame-uitingen die niet online worden geplaatst of op papier worden gedrukt. Denk hierbij aan de belettering van je bedrijfsauto of bus, de bewegwijzering van het pand, raamdecoratie, reclameborden, spandoeken, presentatiewanden, roll-up banners, LED-verlichte gevelreclame etc. MC United verzorgt het volledige project, van ontwerp tot en met de productie. Ook voor het leveren en bedrukken van (bedrijfs)kleding kun je bij MC United terecht.
Hiermee benadert MC United het one-stop-shopping concept voor reclame- en communicatie-uitingen tot 100%.

Beursstandontwerp en 3D-visualisatie

MC United heeft een schat aan ervaring in huis als het gaat om het ontwerpen van beursstands en het visualiseren in 3D. Liever spreken wij zelfs van beursconcepten, want als je als bedrijf deelneemt aan een vakbeurs, dan zal je een strategie moeten bedenken voor hoe je je als bedrijf wilt presenteren. Deelname aan een (vak)beurs is een geweldige manier om je (potentiële) klanten te ontmoeten en een nieuw concept of product te introduceren. Wij zorgen voor een duidelijke briefing, voorafgaand aan het ontwerpproces. Zo weten we van elkaar wat de doelstelling is van de beursdeelname en kunnen wij daarop het ontwerp afstemmen. Uiteraard presenteren wij het ontwerp in een schaalmodel, digitale 3D-presentatie. Hiermee maken wij de beursstand levensecht. In onze optiek de enige manier om een goed en helder beeld te krijgen bij het eindresultaat.

Volkerak 17 | 2401 DG | Alphen aan den Rijn | T: 06 - 147 786 06 | E: info@mcunited.nl